مواد لازم برای 6 نفر
1 . ماهی سنگسر یا شوریده - 1 عدد(درحدود 2 کیلوگرم)
2 . پیاز متوسط - 3 تا 4 عدد
3 . روغن مایع - 2 تا 3 قاشق سوپخوری
4 . فلفل دلمه سبز و قرمز - 2 تا 3 عدد
5 . رب گوجه فرنگی - 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
شکم ماهی را چاک داده، محتویات آن را خارج می کنیم. به وسیله قاشق،لخته خونی را که به استخوان ستون فقرات ماهی چسبیده است، جدا می کنیم و شکم ماهی را شسته ، آن را خشک می کنیم و کمی نمک و فلفل و آبلیمو به داخل شکم ماهی می مالیم.
پیاز را خرد کرده با روغن مایع کمی سرخ می کنیم و با کفکیر پیاز را از روغن خارج می نمائیم. ماهی را در ظرف روغن قرار می دهیم. حرارت را ملایم می کنیم، در ظرف را می بندیم. در حدود 30 دقیقه می گذاریم بماند تا پوست ماهی به آسانی کنده شود. بعد با نوک کارد ، پوست ماهی را می کنیم و به وسیله کفکیر ماهی را می غلطانیم و پوست طرف دیگر ماهی را می گیریم.
فلفل ها را خرد کرده با پیاز نیمه سرخ کنار ظرف ماهی می ریزیم . رب گوجه فرنگی را با نصف لیوان آب و کمی نمک و فلفل و چند قاشق سوپخوری آبلیمو مخلوط می کنیم و روی ماهی می ریزیم.
در ظرف را می بندیم تا ماهی پخته شده پیاز و فلفل نرم شود و سس آن در حدود 4 قاشق سوپخوری گردد .
ماهی را در دیس قرار می دهیم ، سس را روی ماهی می ریزیم و اطراف ماهی را با حلقه های لیمو ترش یا نارنج و جعفری و خیار شور تزئین می نماییم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر