صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۸ تیر ۲۹, دوشنبه

آرتیشو با زیتون (الجزایری)

مواد لازم برای 6 نفر
1 . قلب آرتیشوی کنسرو - 18 عدد (در صورت امکان می توان آرتیشوی تازه را پخت و ته آن را که به قلب آرتیشو معروف است جدا کرد).
2 . زیتون سیاه - 200 گرم
3 . روغن زیتون - 3 تا 4 قاشق سوپخوری
4 . تخم گشنیز نکوبیده - 1 قاشق مرباخوری
5 . دارچین کوبیده نرم - 1 قاشق مرباخوری
6 . لیمو ترش تازه - 3 عدد
7 . آویشن خرد شده - 1 قاشق غذاخوری (یا مقدار کمی سبزی معطر خرد شده)
8 . سیر - 3 تا 4 پر
9 . نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه
آب 2 عدد لیموها را می گیریم و آن را با روغن زیتون و کمی نمک و فلفل و دارچین و آویشن و تخم گشنیز را مخلوط می کنیم. آرتیشوها را در ظرف نسوزی می چینیم و سس آماده شده را روی آن می دهیم و ظرف را 10 تا 15 دقیقه روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم می گذاریم. بعد ظرف را بیرون می آوریم.
روی هر آرتیشو را یک دانه زیتون سیاه می گذاریم و 1 دانه لیمو را نیز حلقه می کنیم و دور آن می چینیم. لازم به یادآوری است که باید آرتیشوی تازه را پخت و برگ و تیغ روی آن را گرفت . آرتیشوی کنسروی که آماده است ، گاهی سفت و غیر قابل خوردن است . در این صورت باید آن را با مقداری آب و کمی نمک و سرکه پخته ، به مصرف رسانید.

هیچ نظری موجود نیست: