تخم مرغ نیمروی ساده
شاید درست کردن نیمروی تخم مرغ کار سادهای باشد ولی چه بسا که در همین کار ساده به اشکال بر میخوریم، نیمروی خوب باید اولاً یک طرفه آن کمی برشته شود.
قسمت سفیده و قسمت زرده عسلی باشد در ضمن باید به ظرف هم نچسبد و سفیده آن هم خیلی نازک نشود.
روغن یا کره را در ظرفی که نباید زیاد بزرگ باشد آب میکنیم به حدی که زیاد داغ نشود بعد تخم مرغ را در آن میشکنیم حرارت را کمی ملایم میکنیم و کمی نمک و فلفل روی آن میپاشیم وقتی سفیده کاملاً بسته شد از روی آتش بر میداریم، اگر روغن زیاد داغ شود هم تخم مرغ میچسبد و هم سفیده نازک و خیلی برشته میشود.
نیمرو
شاید درست کردن نیمروی تخم مرغ کار سادهای باشد ولی چه بسا که در همین کار ساده به اشکال بر میخوریم، نیمروی خوب باید اولاً یک طرفه آن کمی برشته شود.
قسمت سفیده و قسمت زرده عسلی باشد در ضمن باید به ظرف هم نچسبد و سفیده آن هم خیلی نازک نشود.
روغن یا کره را در ظرفی که نباید زیاد بزرگ باشد آب میکنیم به حدی که زیاد داغ نشود بعد تخم مرغ را در آن میشکنیم حرارت را کمی ملایم میکنیم و کمی نمک و فلفل روی آن میپاشیم وقتی سفیده کاملاً بسته شد از روی آتش بر میداریم، اگر روغن زیاد داغ شود هم تخم مرغ میچسبد و هم سفیده نازک و خیلی برشته میشود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر