مواد لازم
1 . گوشت مغز ران گوساله - یک تکه بدون استخوان 2 تا 5/2 کیلو
2 . سبزی معطر (نعناع – ترخان – جعفری ) - 1 دسته
3 . سیر 1 - یک بوته
4 . روغن یا کره - 100 تا 150 گرم
5 . نمک و فلفل به مقدار کم
طرز تهیه
چند حبه سیر را در سطح گوشت فرو می کنیم و با نخ ژیگو را محکم می پیچیم و دقت می کنیم که کمی فرم کشیده شده و دراز پیدا کند و آنرا مثل ژیگوی گوساله طبخ آماده می کنیم بعد ژیگو را می گذاریم سرد شود و نخ آن را باز می کنیم و با کارد تیز ژیگو را نازک بصورت ورقه می بریم سس ژیگو را صاف می کنیم و می گذاریم داغ شود یکی دو قاشق سوپخوری ترخان خرد شده داخل سس می ریزیم و از روی آتش بر می داریم صد گرم خامه با این سس مخلوط می کنیم . قطعات گوشت را منظم در دیس می چینیم بطوریکه حالت اولیه خود را دوباره بدست آورد و کمی از سس را روی آن می دهیم و اطراف آنرا با پوره سیب زمینی و لوبیای سبز پخته شده و گوجه فرنگی و جعفری یا بولاغ اوتی تزئین می کنیم .
1 . گوشت مغز ران گوساله - یک تکه بدون استخوان 2 تا 5/2 کیلو
2 . سبزی معطر (نعناع – ترخان – جعفری ) - 1 دسته
3 . سیر 1 - یک بوته
4 . روغن یا کره - 100 تا 150 گرم
5 . نمک و فلفل به مقدار کم
طرز تهیه
چند حبه سیر را در سطح گوشت فرو می کنیم و با نخ ژیگو را محکم می پیچیم و دقت می کنیم که کمی فرم کشیده شده و دراز پیدا کند و آنرا مثل ژیگوی گوساله طبخ آماده می کنیم بعد ژیگو را می گذاریم سرد شود و نخ آن را باز می کنیم و با کارد تیز ژیگو را نازک بصورت ورقه می بریم سس ژیگو را صاف می کنیم و می گذاریم داغ شود یکی دو قاشق سوپخوری ترخان خرد شده داخل سس می ریزیم و از روی آتش بر می داریم صد گرم خامه با این سس مخلوط می کنیم . قطعات گوشت را منظم در دیس می چینیم بطوریکه حالت اولیه خود را دوباره بدست آورد و کمی از سس را روی آن می دهیم و اطراف آنرا با پوره سیب زمینی و لوبیای سبز پخته شده و گوجه فرنگی و جعفری یا بولاغ اوتی تزئین می کنیم .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر