برای تهیه رب نارنج باید پوست نارنج را از وسط به صورت کمربند یک حلقه ببریم، بعد نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را به هر وسیله ای که ممکن است بگیریم و آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود ، بعد آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود به حدی که بتوان در بطری آن را نگهداری کرد.
۱۳۸۸ اسفند ۵, چهارشنبه
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
۲ نظر:
سلام دوست عزیز....من شما را لینک کردم
با سلام بر شما رزا خانم وبلاگ بسیار مفیدی دارید اگر مایل به تبادل لینک هستید لطفا به من هم خبر دهید.[گل][گل]
ارسال یک نظر