صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۸ خرداد ۲۱, پنجشنبه

انواع غذای ماکارونی و اسپاگتی

یکی از غذاهای ملی و پر طرفدار ایتالیایی ها انواع غذای ماکارونیست که با خمیر آن به اشکال و نام های مختلف اغذیه لذیذ تهیه می شود و در دنیای امروز علاقه مندان بسیار دارد و در حقیقت مثل برنج برای ما ایرانی ها پر ارزش و پر مصرف است چون در کتاب هنر آشپزی طرز تهیه انواع ماکارونی،اسپاگتی کانلنی،تاگلی آتل ،کوکی یاژ، راویولی ، لازانیا و ده ها نوع دیگر که به اشکال بسیار زیبا که در بیرون آماده فروش است و دستور طبخ آنها داده شده با انواع گوشت ماهی، مرغ، میگو و سبزیجات اغذیه متنوع و لذیذی تهیه کرده و آن ها را جایگزین پلو نمود.
یکی از مواد اولیه این نوع اغذیه پنیر مخصوص است و ساده ترین نوع آن با پنیر و سس گوجه فرنگی صرف می شود.
در این مجموع نام حدود 28 نوع از اسامی آنها و طرز استفاده اغلب آنها نوشته شده ، شاید بکار بردن تمام آنها برای همه کس مقدور نباشد ولی آشنایی با این نام ها بر وسعت معلومات ما می افزاید.
چون مواد اولیه خمیر این اسامی همه یکسان است و می توان چند نوع ساده آن را در منزل تهیه نمود مثل خمیر لازانیا راویولی، تاگلی آتل(که نوع ماکارونی پهن است) توسط ماشین کوچک تهیه می شود ولی با دست هم می توان این خمیر را باز کرد و بهر شکل که می خواهیم ببریم ولی اشکال دیگر که ظریق و زیباست در کارخانه تهیه می شود و در فروشگاه ها آماده فروش است.
این نکته قابل تذکر است که اسامی ذکر شده به زبان فرانسه است که به ایتالیایی با تلفظ دیگر از آنها نام برده می شود.
1 . لازانیا lasagnes
2 . اسپاگتی آن نید (مثل لانه) spaghettis en nid
3 . تاگلی یاتل ظریف پیچیده tagliatelles fines
4 . تاگلی یاتل سبز tagliatelles vertes
5 . تاگلی یاتل ظریف سفید tagliatelles
6 . ترساد(فنری) torsades
7 . تاگلی یاتل tagliatelles
8 . کوکی یاژ(صدفی) coquillages
9 . اسپاگتی پهن spaghettis plats
10 . لانگ دوازو(زبان پرنده) langues d oiseau
11 . پلوم (قلمی) plumes
12 . پتی د (حلقه ای ظریف) petits des de tailleur
13 . دیتالونی (حلقه ای) ditaloni
14 . پاپیون سبز papillons
15 . ماکارونی کلفت کوتاه gros macaronis courts
16 . اسپاگتی معمولی spaghettis
17 . ماکارونی خط دار macaronis stries
18 . اسکارگو (حلزونی) escargots
19 . اسپاگتی ظریف spaguettis fins
20 . کانلونی cannellonis
21 . ماکارونی خمیده خط دار coudes strilles
22 . گروس پلوم (قلمی کلفت) grosses plumes
23 . پلوم ریه (قلمی خط دار) plumes rayees
24 . تاگلی یاتل کنگره ای tagliatelles festonnes
25 . ماکارونی ظریف macaronis fins
26 . ماکاونی کلفت gros macaronis
27 . ماکارونی معمولی macaronis
28 . ماکارونی کوتاه macaronis courts

۱ نظر:

الهام گفت...

کاش طرز پخت لازانیا رو اینجا بگزارید. خیلی ممنون می شم!