صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ خرداد ۲۰, چهارشنبه

اردور قارچ با پنیر

مواد لازم برای 6 نفر
1 . قارچ درشت یک اندازه - 20 عدد
2 . پنیر خامه - 300 گرم
3 . گرد سیر به مقدار کم
طرز تهیه
کلاهک قارچ ها را برداشته با قاشق چایخوری اطراف قارچ را کمی خالی می کنیم. قارچها را می شوئیم و خشک می نمائیم و کمی نمک به آنها می پاشیم. پنیر را در قیف می ریزیم و داخل هر قارچ را یک گل پنیر و خامه می ریزیم .(ممکن است با قاشق کوچک داخل قارچ ها را پر کنیم،ولی با قیف قشنگتر می شود.)
کمی پودر سیر روی آنها می پاشیم و آنها را در سینی فر می چینیم . فر را با حرارت 450 درجه فارنهایت یا 3525 درجه سانتیگراد گرم می نمائیم. فر باید کاملا داغ شود تا قارچ ها آب نیاندازند.
سینی را روی پنجره بالای فر قرار می دهیم. کافی است که قارچ ها فقط داغ شود.(با حرارت ملایم و در مدت طولانی ، قارچ ها کوچک و سیاه شده آب می اندازد). سینی را از فر خارج کرده ، قارچ ها را در ظرف گرد مناسبی می چینیم. روی هر یک از قارچ ها را یک برگ ظریف جعفری قرار می دهیم و به طور گرم مصرف می نمائیم.

هیچ نظری موجود نیست: