صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۸ خرداد ۱۹, سه‌شنبه

آش ساک فوری

مواد لازم
1 . اسفناج - 1 کیلوگرم
2 . آرد برنج - 2 قاشق سوپخوری
3 . تخم مرغ - 3 عدد
4 . پیاز سرخ کرده - 2 قاشق سوپخوری
5 . سیر - 2 تا 3 پره
6 . آبغوره یا آب نارنج یا آبلیمو - به اندازه ای که مایل هستید ترش باشد.
7 . نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه
پیاز سرخ کرده را با 2 تا 3 لیوان آب در ظرف می ریزیم. در صورت تمایل نصف قاشق چایخوری زردچوبه به آن اضافه کرده، می گذاریم بجوشد. اسفناج را تمیز کرده پس از شستن کمی خرد می کنیم.
سیر را کوبیده ، با اسفناج داخل ظرف می ریزیم و می گذاریم اسفناج بپزد . ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم . آرد برنج را در کمی آب سرد حل کرده داخل ظرف اسفناج می ریزیم و بهم می زنیم تا یکی دو جوش بزند و کمی غلیظ شود.
تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک به آنها زده مخلوط می کنیم و در ظرف می ریزیم. یک لحظه تامل می کنیم تا تخم مرغ ها کمی بسته شوند و بعد آش را بهم می زنیم ، باز آن را می چشیم و ترشی و نمک آن را مطابق میل اندازه می کنیم . میتوانیم یک لیوان آب گوشت یا یک قرص سوپ حل شده در کمی آبجوش را به این آش بریزیم تا مطبوعتر شود.

هیچ نظری موجود نیست: