مواد لازم
1 . تخم مرغ - 4 عدد
2 . شکر - 8 قاشق سوپخوری (200 گرم)
3 .شیر - نصف لیوان
4 . آرد - 8 قاشق سوپخوری پر (200 گرم)
5 . کره - 150 گرم
6 . بکین پادر - دو قاشق مربا خوری پر (یا یک بسته لوورشمیک)
7 . قهوه - 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
قهوه را با شیر یک جوش می دهیم،می گذاریم شیر و قهوه سرد شود. کره را با حرارت ملایم کمی گرم می کنیم که به راحتی زده شود ،بعد آن را هم می زنیم و تخم مرغ ها را دانه دانه در آن ریخته ، با همزن خوب مخلوط می نمائیم. شکر و بکین پادر را اضافه کرده ،همزدن را ادامه می دهیم تا مایه کاملا کشدار شود .
بعد شیر و آرد را به آن اضافه نموده،خوب مخلوط می کنیم.قالب را قبلا چرب کرده ، روی آن آرد می پاشیم ،سپس قالب را تکان می دهیم که با آرد همه جای آن آغشته شود.
مایه را در قالب می ریزیم سر قالب باید 2 تا 3 سانت خالی بماند آن را روی پنجره وسط فر که قبلا گرم شده قرار می دهیم . در حرارت 350 در جه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 50 دقیقه کیک را طبخ می کنیم .کیک باید بالا آمده و اثر فشار انگشت بر روی آن نماند،بعد قالب را می گذاریم سرد شود.اطراف کیک را با کارد از قالب جدا می کنیم و آن را در ظرف بر می گردانیم .
کمی پودر قند و در صورت امکان شکلات رنده شده روی آن می پاشیم . می توانیم این کیک را از ضخامت به دو قسمت نمائیم و روی هر قسمت را کمی خامه فرم گرفته شیرین ریخته و بعد دو قطعه کیک را روی هم قرار داده ، کمی فشار بدهیم که به هم بچسبند. در پایان کار کمی پودر قند و شکلات رنده شده روی کیک می پاشیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر