صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ خرداد ۲۵, دوشنبه

کرم پاتیسیر

طرز تهیه
4 عدد زرده تخم مرغ را با 100 گرم شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط کرده ، هم می زنیم تا کاملا سفید و کشدار شود. یک قاشق سوپخوری آرد گندم سفید یا آرد سیب زمینی را در ظرف کوچک لعابی می ریزیم.
یک لیوان شیر را کم کم داخل آرد ریخته، هم می زنیم تا آرد در شیر کاملا حل شود. ظرف مایه را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا شیر جوش آمده ، مایه کمی غلیظ گردد . زرده تخم مرغ آماده شده را کم کم داخل شیر می ریزیم و باز هم، هم می زنیم تا مایه یکی دو جوش بزند و کمی غلیظ تر شود ، بعد کرم پاتیسیر را می گذاریم سرد شود.

هیچ نظری موجود نیست: