گارپاسیا(یک نوع غذای گوشتی ایتالیایی)
مواد لازم برای 6 نفر
1 . گوشت فیله پاک کرده نرم - 1 کیلوگرم
2 . روغن زیتون - 100 گرم (نصف لیوان)
3 . لیمو ترش - 2 عدد
4 . جعفری خرد شده - 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
برای اینکه بتوانیم فیله را به صورت قطعات نازک ببریم ، آن را در فریزر می گذاریم تا کمی یخ بسته سفت شود. بعد آن را تا سر حد امکان نازک ورقه می کنیم (به نازکی ورقه ژامبون).
آب لیمو ها را می گیریم و آن را با نمک و فلفل و روغن زیتون مخلوط می کنیم . دو طرف ورقه های گوشت را به سس مزبور آغشته می کنیم ، آنها را در ظرفی می چینیم و دو سه ساعت در یخچال می گذاریم تا سس کاملا جذب گوشت شود.
اروپاییها و برخی دیگر از مردم دنیا این نوع گوشت یا گوشت چرخ کرده را به صورت خام با سس می خورند . برای چنین مصرفی چند برگ کاهو در دیس می چینیم و گوشت ها را روی برگ های کاهو می گذاریم و جعفری خرد شده را روی آنها می پاشیم و دیس را با چند ورق لیمو ترش تزئین می کنیم.
ولی اگر بخواهیم گوشت ها را بپزیم ، باید یک تابه چدنی را خوب داغ کنیم و ورقه های گوشت را تک تک ، آن هم فقط یک لحظه در تابه گذاشته ، پشت و رو کنیم تا گوشت ها فقط داغ شوند (چون ورقه ها خیلی نازک هستند فورا می پزند) بعد آنها را در دیس می چینیم و روی میز قرار می دهیم .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر