صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۹ اردیبهشت ۱۸, شنبه

گارپاسیا

گارپاسیا(یک نوع غذای گوشتی ایتالیایی)
مواد لازم برای 6 نفر
1 . گوشت فیله پاک کرده نرم - 1 کیلوگرم
2 . روغن زیتون - 100 گرم (نصف لیوان)
3 . لیمو ترش - 2 عدد
4 . جعفری خرد شده - 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
برای اینکه بتوانیم فیله را به صورت قطعات نازک ببریم ، آن را در فریزر می گذاریم تا کمی یخ بسته سفت شود. بعد آن را تا سر حد امکان نازک ورقه می کنیم (به نازکی ورقه ژامبون).
آب لیمو ها را می گیریم و آن را با نمک و فلفل و روغن زیتون مخلوط می کنیم . دو طرف ورقه های گوشت را به سس مزبور آغشته می کنیم ، آنها را در ظرفی می چینیم و دو سه ساعت در یخچال می گذاریم تا سس کاملا جذب گوشت شود.
اروپاییها و برخی دیگر از مردم دنیا این نوع گوشت یا گوشت چرخ کرده را به صورت خام با سس می خورند . برای چنین مصرفی چند برگ کاهو در دیس می چینیم و گوشت ها را روی برگ های کاهو می گذاریم و جعفری خرد شده را روی آنها می پاشیم و دیس را با چند ورق لیمو ترش تزئین می کنیم.
ولی اگر بخواهیم گوشت ها را بپزیم ، باید یک تابه چدنی را خوب داغ کنیم و ورقه های گوشت را تک تک ، آن هم فقط یک لحظه در تابه گذاشته ، پشت و رو کنیم تا گوشت ها فقط داغ شوند (چون ورقه ها خیلی نازک هستند فورا می پزند) بعد آنها را در دیس می چینیم و روی میز قرار می دهیم .
این گوشت را می توان با سس مایونز،یا سس بآرنز یا سس خامه مصرف کرد. دستور تهیه سس ها در همین وبلاگ در بخش سس ها آمده است.

هیچ نظری موجود نیست: