مواد لازم
1 . مغز گردوی خرد کرده - 200 گرم (قطعات گردو باید تقریبا به کوچکی نخودچی باشد)
2 . زرده تخم مرغ - 4 تا 5 عدد (بستگی به کوچکی و بزرگی تخم مرغ دارد)
3 . شکر - 4 قاشق سوپخوری (100 گرم)
4 . وانیل - نصف قاشق چایخوری (یا یک بسته وانیل با شکر)
طرز تهیه
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را مخلوط کرده ، با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا شکر حل شده ، زرده سفت و سفید و کشدار شود. زرده آماده شده را در ظرف لعابی یا استیل کوچک دسته داری می ریزیم، ظرف را در ظرف آبی قرار می دهیم و ظرف آب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. هم زدن را ادامه می دهیم تا آب جوش آمده ، زرده گرم شود. ظرف زرده را از آب خارج می نمائیم. مغز گردوی خرد شده را با آن مخلوط می نمائیم .
کف سینی شیرینی پزی را یک ورقه کاغذ روغنی می اندازیم و از مایه با قاشق چایخوری گلوله های کوچکی به اندازه یک فندق با کمی فاصله بر روی کاغذ می گذاریم. دقت می کنیم گلوله های گردو مرتب شود.
فر را با حرارت 250 درجه فارنهایت و یا 125 درجه سانتیگراد گرم می نمائیم. سینی را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم . در فر را می بندیم،به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم شیرینی در فر بماند تا کاملا خشک و کمی طلائی شود . بعد سینی را بیرون می آوریم . وقتی شیرینی ها سرد شد ، آنها را از کاغذ جدا کرده ، در ظرف می چینیم . این شیرینی بسیار ترد و لطیف است . می توانیم قبل از طبخ کمی پسته چرخ کرده روی آنها بپاشیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر