صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۹ اردیبهشت ۱۹, یکشنبه

فوندوی گوجه فرنگی

مواد لازم

1 . كره - 100 گرم
2 . موسير خرد شده - 4 تا 5 پره
3 . گوجه فرنگي - 500 گرم
4 . سير - 1 پره
5 . نمک و فلفل به مقدار کم
طرز تهيه
کره و موسير را يک تفت ( تاب ) ميدهيم . سير را ميکوبيم و به آن اضافه ميکنيم ، پوست گوجه فرنگي را مي گيريم و آنرا خرد مي نمائيم و در مايه کره و موسير ميريزيم و حرارت را ملايم ميکنيم و کمي نمک و فلفل به آن مي پاشيم و مرتب بهم مي زنيم تا آب گوجه فرنگي کشيده شود و بصورت سس غليظي درآيد. اين فوندو را ميتوانيم با نان تست کوچک صرف کنيم .

هیچ نظری موجود نیست: