صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۹ خرداد ۸, شنبه

پوره سیب زمینی

مواد لازم
1 . سیب زمینی - 1 کیلوگرم
2 . شیر - 1 لیوان
3 . کره - 50 گرم
4 . نمک به مقدار کافی
طرز تهیه
یک کیلو سیب زمینی را پوست کنده، با مقداری آب و کمی نمک در ظرفی می ریزیم، می گذاریم روی آتش تا کاملا بپزد. بعد در صافی می ریزیم. آب آن که گرفته شد، بلافاصله گرم آن را از ماشین مخصوص پوره رد می کنیم.
پوره را در ظرف ریخته، روی حرارت ملایم قرار می دهیم . یک لیوان شیر را به تدریج در پوره ریخته ، مرتب هم می زنیم تا شیر کاملا جذب سیب زمینی شود و پوره سفتی به دست بیاید.
50 گرم کره را با آن مخلوط کرده، هم می زنیم تا کره آب و جذب پوره شود. نمک پوره را اندازه می کنیم.

هیچ نظری موجود نیست: