صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۹ اردیبهشت ۲۸, سه‌شنبه

پاته ماهی

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
1 . ماهی سفید یا سوف - در حدود یک کیلو
2 . سس سفید - یک پیمانه سر خالی
3 . زرده تخم مرغ - 2 تا 3 عدد
4 . کره - 100 گرم
5 . آبلیمو - یک استکان
6 . خمیر پاته - نیم کیلو
7 . رنده پوست نارنج یا لیمو ترش به مقدار کم
8 . نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه
ماهی را پوست می کنیم و قطعه قطعه می کنیم و می شوئیم و خشک می کنیم. کمی نمک و فلفل به اطراف ماهی می زنیم و آن را در ظرفی می چینیم. کره را قطعه قطعه می کنیم و روی ماهی قرار می دهیم .
آبلبمو را با رنده پوست لیمو ترش مخلوط کرده روی ماهی می دهیم و در ظرف را می بندیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب ماهی کاملا کشیده شود. بعد ماهی را به قطعه های کوچک خرد می کنیم و تیغ های آنرا می گیریم.
زرده تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل مخلوط می نمائیم و کمی می زنیم و با سس سفید که باید داغ باشد مخلوط می کنیم و ماهی را در این سس می ریزیم و مانند سایر پاته ها خمیر پاته را آماده می نمائیم و در ظرف نسوزی خمیر را می اندازیم و مایه را روی خمیر می ریزم و با بقیه خمیر روی پاته را می پوشانیم و در فر طبخ می کنیم.

هیچ نظری موجود نیست: