1 . گوشت ژیگو باید نرم و از ران گوساله یا گوسفند جوان باشد.
2 . برای طبخ ژیگو مصرف سیر حتما لازم است فقط می توان مقدار آن را مطابق میل کم یا زیاد نمود ، بدون سیر ژیگو خوش طعم نخواهد شد.
3 . آبی که برا طبخ ژیگو مصرف می شود باید به دفعات ریخته شود ، تا آب دفعه قبل کاملا تمام نشده باشد، آب بعدی را نمی ریزیم در اینصورت ژیگو در ضمن پختن کاملا سرخ و طلایی و سس خوشرنگ تر می شود.
4 . روغنی که ژیگو را در آن سرخ می کنیم بهتر است کره آب کرده و یا روغن زیتون بدون بو باشد.
۲ نظر:
متشکرم از نکات آشپزیتون. می توانید هر روز واسه ام یه غذای جدید میل کنید. متشکرم
سلام وخیلی ممنونم
خیلی از مطالب استفاده کردم آرزوی سلامتی و موفقیت دارم
در خواستی داشتم: اگه لطف کنید و چند جور منو برای مراسم یا مهمانیهای خانوادگی که در اون چند نوع قضا و دسر و پیش قضا سرو میشه تنظیم کنیدو در اختیارمون قرار بدید (که برای مثال برای یه مهمانی این موارد پیشنهادی رو شامل شه که پیش غذا و غذاهای اصلی و دسر و نوشیدنی و ...چی باشه) بینهایت ممنون میشم
ارسال یک نظر