صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۸ خرداد ۱۰, یکشنبه

کمپوت سیب

مواد لازم
1 . سیب - 1 کیلوگرم
2 . شکر - 350 گرم
3 . آب - 3 تا 4 پیمانه
طرز تهیه
سیب ها را پوست می کنیم و ورقه یا چهارقاچ می بریم و تخمه های آن را می گیریم برای اینکه سیب ها سفید بماند ، ظرفی را آب سرد می ریزیم و دو سه قاشق سرکه با آن مخلوط می کنیم و سیب ها را دانه دانه آماده می کنیم و در آب سرکه می اندازیم . شربت کامپوت را مطابق دستور آماده می کنیم و سیب ها را می شوئیم و در شربت جوشان می ریزیم تا سیب ها کمی پخته شود.

هیچ نظری موجود نیست: