صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۸ اردیبهشت ۱۵, سه‌شنبه

فوندوی شکلاتی

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
1 . شکلای ساده بدون مغز - 500 گرم
2 . خامه - 150 گرم
3 . پودر قند - 1 قاشق سوپخوری
4 . کمپوت آناناس حلقه - 1 قوطی متوسط
5 . کیوی - 2 تا 3 عدد
6 . انگور سفید و نرم درشت - 300 گرم
7 . گلابی یا سیب - 2 عدد
8 . موز - 2 تا 3عدد
طرز تهیه
گلابی یا سیب را شسته،خشک می کنیم و به قطعات کمی دزشت خرد می نمائیم. کیوی را پوست کنده به شکل حلقه می بریم و آماده می گذاریم بماند . شکلا را خرد نموده ، در ظرف مناسبی می ریزیم،ظرف شکلا را در ظرف آب گرم قرار می دهیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم. کافی است شکلا فقط آب شود .
خامه و پودر قند را کم کم در شکلا ریخته ، مخلوط می کنیم . ظرف شکلا را از روی آتش بر می داریم و حبه های انگور و یا سایر میوه ها را به چنگال زده در مایع شکلا فرو برده ، به طوری که اطراف میوه ها با شکلا آغشته شود و صرف می نمائیم.
نکته حساس در این فوندو آن است که شکلا نباید جوشیده و زیاد داغ شود، کافی است فقط آب شود.
فوندوی شکلاتی

فوندوی شکلات

هیچ نظری موجود نیست: