به مایه نان برنجی کمی زعفران سائیده حل شده در آبجوش می زنیم به طوری که خمیر زرد و طلائی شود، بعد از خمیر گلوله ای به اندازه یک فندق بر می داریم و وسط آن را با انگشت گود می کنیم و با قاشق چایخوری کمی بادام و پودر قند می ریزیم،(برای هر نیم کیلو بادام چرخ کرده نرم 250 گرم پودر قند و کمی حل کوبیده مخلوط می کنیم) و با دست روی خمیر را جمع می کنیم به طوری که مایه بادام و قند کاملا وسط خمیر بماند و دیده نشود و خمیر ترک نخورد بعد روی آن را با انگشتانه نقشه می اندازیم و با خلال پسته روی آن را تزئین می کنیم و مانند نان برنجی آن را می پزیم . مدت طبخ این نان کمی بیشتر از نان برنجی می باشد.
۱۳۸۸ اردیبهشت ۱۱, جمعه
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر