صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ اردیبهشت ۳۰, چهارشنبه

پودینگ برنج با آناناس ونارنگی

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

1 . برنج - 250 گرم (1 لیوان)

2 . شیر - نیم لیتر (2 لیوان)

3 . خامه - 100 گرم

4 . شکر - 400 گرم (2 لیوان سرخالی)

5 . وانیل - یک قاشق چایخوری کوچک

6 . ژلاتین - 2 ورق

برای تزئین

1 . کمپوت آناناس - 1 قوطی کوچک

2 . نارنگی درشت - 3 تا 4 عدد

3 . کمپوت گیلاس - 4 عدد

4 . خرما - 6 عدد

طرز تهیه

برنج را تمیز کرده چند مرتبه می شوئیم و در ظرف مناسبی می ریزیم ، بعد با 1.5 لیوان آب و نصف قاشق چایخوری نمک در حرارت ملایم می گذاریم تا کمی بپزد،شیر را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم مغز برنج کاملا پخته شود.

شکر و وانیل را داخل پودینگ می ریزم و به هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شده ، برنج کاملا پخته و له شود. در آخر کار خامه را مخلوط کرده ، بلافاصله پودینگ را از روی آتش بر می داریم، 2 ورق ژلاتین را خرد نموده،در ظرف کوچکی می ریزیم ، کمی آب جوش روی آن ریخته ، روی بخار آب جوش قرار می دهیم و گاهی هم می زنیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود .

ژلاتین حل شده را با پودینگ که کاملا داغ است مخلوط می نمائیم . پودینگ را در قالب فلزی که کمی گود و گرد است،می ریزیم و قالب را در یخچال قرار می دهیم تا پودینگ سرد و بسته شود. بعد قالب را یک لحظه در ظرف آب گرم قرار می دهیم (آب آن باید در حدی باشد که به لبه قالب برسد).

یک ظرف گرد بزرگتر از دهانه قالب را روی آن قرار می دهیم و پودینگ را در ظرف بر می گردانیم . پره های نارنگی را از پوست دوم در می آوریم و روی پودینگ می چینیم و پودینگ را با پره های نارنگی پوست گرفته و تکه های آناناس وکمپوت گیلاس و خرمای هسته گرفته تزئیین می نما ئیم. می توانیم با شربت کارامل غلیظ یک نوار رنگین دور پودینگ رسم کنیم.

هیچ نظری موجود نیست: