صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ خرداد ۷, پنجشنبه

ژله میوه آسان و زیبا

مواد لازم
1 . دو بسته ژله (قرمز و نارنجی)
2 . دانه های تمشک یا توت فرنگی
3 . پرهای نارنگی که از پوست دوم در آمده باشد
4 . تکه های کوچک آناناس
5 . دانه های گیلاس به مقدار احتیاج
طرز تهیه
دو بسته ژله را جداگانه در ظرفی می ریزیم و در هر کدام یک لیوان نیم سر خالی آبجوش ریخته ،هم می زنیم تا ذرات ژله در آبجوش کاملا حل شود .
قالب یخ خانه خانه کوچک را انتخاب کرده در هر خانه یک ردیف بطور منظم یکنوع میوه می چینیم و خانه های میوه را متناسب رنگ با ژله حل شده که کاملا سرد شده پر می کنیم.
این ژله بسیار ساده و آسان می باشد. که می توان به تنهایی به جای دسر از آن استفاده و یا برای تزئین کرم و شیرینی به کار برد . یا به تنهایی در ظرف قشنگی با خامه شیرین شده سرو نمود.
قالب را در یخچال می گذاریم تا ژله بسته شود. بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار می دهیم و ژله میوه را دانه دانه بیرون می آوریم و به هر طریقی که لازم است مصرف می نمائیم.

۳ نظر:

تنبل خونه شاه عباسی گفت...

امروز این قالب های یخ و شکلات سیلیکونی رو می دیدم فکر کردم من چه استفاده ای از اینها بکنم... اینم یه استفاده خوب !

ناشناس گفت...

مرسی، من دنبال یک طرح جدید برای دسر می گشتم. ابتکار خیلی خوبیه. ازش استفاده می کنم. مطئمنم که همه خوششون میاد.
بازم ممنون

ناشناس گفت...

شکمو
به نظرمن ایده خوبی بودمرسی لطفا تزیینات دسر بیشتری رواموزش بدید