صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ فروردین ۱۷, دوشنبه

میگوی چینی

مواد لازم برای 4 نفر
1 . میگوی درشت - 20 عدد
2 . تره فرنگی - 2 عدد
3 . خیار متوسط یا خیار شور - 2 عدد
4 . سس کاری - یک فنجان
طرز تهیه
فلس های میگو را به طوری که دم باقی بماند، کنده، می شوئیم. ظرف مناسبی را آب می ریزیم و روی آتش قرار می دهیم تا جوش آید. کمی نمک و کاری در آب جوش می ریزیم ، میگوها را اضافه می نمائیم، می گذاریم آب بجوشد. کافی است میگوها 1 تا 2 جوش بزند و رنگ آنها صورتی شود.
نکته : میگو هر قدر بیشتر بجوشد، سفت تر می شود.
میگوها را در صافی می ریزیم تا آب آن برود. ریشه تره فرنگی ها را می گیریم . قسمت سبز و برگ آن ها را قطع می کنیم و قسمت سفید آنها را به شکل حلقه به اندازه یک بند انگشت بریده، می شوئیم و در آب جوشان که کمی نمک به آن زده ایم، چند دقیقه می پزیم ، به حدی که له نشود و فرم خود را از دست ندهد.
تره فرنگی را هم در صافی می ریزیم . بعد سس را بدین طریق آماده می کنیم :
نصف لیوان روغن زیتون را با یک چهارم لیوان سرکه و کمی نمک و فلفل و کاری مخلوط می کنیم.
میگوه را در ظرف گردی منظم می چینیم . خیارشور یا خیار را حلقه کرده، هر حلقه را 4 قسمت می کنیم، که به شکل مثلث درآید. تره فرنگی و خیار را روی میگوها می چینیم و سس کاری را روی آنها می دهیم.

۱ نظر:

خانم گل گفت...

با سلام خانم گل هستم در بلاگم لینک شدید دستور نان سیب زمینی خیلی خوب شد درست کردم کاش می گفتید آندیو چیست چون توشهرخودمون ندیدم