صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۹ مرداد ۱۰, یکشنبه

کیک اسفنجی

طرز تهیه اسپنج کیک
قالب گود و گردی را که دهانه آن حدود 25 سانتیمتر باشد چرب کرده،به دیواره و کف آن آرد می پاشیم، زرده و سفیده 6 عدد تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با 6 قاشق سوپخوری شکر و کمی وانیل مخلوط نموده ، هم می زنیم تا کاملا سفید و کشدار شود.
پره های تخم مرغ زنی را می شوئیم، سفیده را آنقدر هم می زنیم تا مثل پنبه خشک شود و با سرعت با زرده مخلوط می کنیم. 6 قاشق سوپخوری در حدود 150 گرم آرد سفید خیلی نرم را کم کم در مایه ریخته، در حد مخلوط شدن هم می زنیم و فوری در قالب می ریزیم.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده ، قالب را روی پنجره وسط فر به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم تا مغز کیک کاملا بپزد، ولی زیاد برشته و خشک نگردد.
کیک را از فر خارج کرده ، بعد از سرد شدن ، آن را از قالب جدا می کنیم. دستور دقیق اسپنج کیک در کیک گلابی آمده است.

۱ نظر:

ناشناس گفت...

از اینکه تجربیات خود را در اختیار ما قرار دادید، سپاسگزارم.