مواد لازم براي 6 نفر
1 . شير- يک ليوان
2 . تخم مرغ - 8 عدد
3 . شکر- 200 گرم(1 ليوان پر)
4 . وانيل - 1 قاشق چايخوري
1 . شير- يک ليوان
2 . تخم مرغ - 8 عدد
3 . شکر- 200 گرم(1 ليوان پر)
4 . وانيل - 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه
شير و شکر و وانيل را مي جوشانيم. تخم مرغها را در ظرفي شکسته،با چرخ برقي خوب مي زنيم تا کاملا پف کند. بعد شير را با تخم مرغ مخلوط مي نمائيم؛کف ظرف کم عمق نسوز مناسب با مايه را چرب مي کنيم و مايه را در ظرف مي ريزيم. ظرف را روي پنجره وسط فر به مدت 40 تا 45 دقيقه قرار مي دهيم تا املت بسته شده،روي آن طلايي شود و با همان ظرف سر ميز مي بريم.
شير و شکر و وانيل را مي جوشانيم. تخم مرغها را در ظرفي شکسته،با چرخ برقي خوب مي زنيم تا کاملا پف کند. بعد شير را با تخم مرغ مخلوط مي نمائيم؛کف ظرف کم عمق نسوز مناسب با مايه را چرب مي کنيم و مايه را در ظرف مي ريزيم. ظرف را روي پنجره وسط فر به مدت 40 تا 45 دقيقه قرار مي دهيم تا املت بسته شده،روي آن طلايي شود و با همان ظرف سر ميز مي بريم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر