صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۹ مرداد ۱۲, سه‌شنبه

گراتن سیب زمینی

مواد لازم
1 . سیب زمینی - 2 کیلوگرم
2 . شیر - 1 لیوان
3 . خامه - 100 گرم
4 . کره - 100 گرم
5 . پنیر گرویر - 100 گرم
6 . سیر - 1 بوته
7 . خردل - 1 قاشق مرباخوری
8 . نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه
سیر را پوست کنده،نرم می کوبیم.خردل و سیر کوبیده و کمی نمک و فلفل را در شیر حل می کنیم. سیب زمینی ها را پوست می گیریم و آنها را با کارد یا ماشین مخصوص به شکل ورقه های نازک درآورده می شوئیم و در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود.
کمی نمک و فلفل روی سیب زمینی ها می پاشیم و آنها را زیر و رو می کنیم تا همگی به نمک و فلفل آغشته شوند.
ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب می کنیم،سیب زمینی ها را با مایه شیر و خردل مخلوط نموده،در ظرف می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم.
کره را آب کرده،روی سطح سیب زمینی ها می دهیم. خامه را نیز روی آنها می ریزیم.پنیر را رنده می کنیم و سطح سیب زمینی ها را با پنیر رنده شده می پوشانیم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم.
ظرف سیب زمینی را به مدت 45 تا 60 دقیقه روی بالاترین پنجره فر قرار می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند و روی آنها کاملا طلایی شود. گراتن را با همان ظرف داغ سر میز می بریم.

هیچ نظری موجود نیست: