صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۹ مرداد ۲۰, چهارشنبه

اسپاگتی با ماهی تن

مواد لازم برای 6 نفر


1 . اسپاگتی - 500 گرم


2 . گوجه فرنگی رسیده - 1 کیلو گرم


3 . فلفل دلمه قرمز - 1 تا 2 عدد


4 . پیاز متوسط - 2 عدد


5 . کنسرو ماهی تن - 2 قوطی


6 . روغن زیتون یا روغن مایع - نصف لیوان


7 . شکر - 1 قاشق چایخوری


8 . آبلیمو - 2 قاشق سوپخوری


9 . گلپر کوبیده نرم - 1 قاشق چایخوری


10 . نمک و فلفل بقدر کافی


طرز تهیه


ابتدا آب گوجه فرنگی را می گیریم،پیاز را خرد می کنیم ،روغن مایع را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم . پیاز را در روغن ریخته کمی سرخ می نمائیم.آب گوجه فرنگی را داخل پیاز ریخته می گذاریم آهسته بجوشد.
فلفل دلمه ای را کمی درشت خرد می کنیم و با آبلیمو و شکر و گلپر داخل تابه گوجه فرنگی ریخته می گذاریم سس غلیظ شود.
نمک و فلفل آنرا اندازه کرده ماهی تن را هم به آن اضافه می نمائیم و هم می زنیم ،حرارت را در حدی که مواد گرم بماند کم می کنیم.
داخل ظرف مناسبی آب ریخته آن را روی آتش می گذاریم تا آب جوش بیاید.اسپاگتی را داخل آب جوشان می ریزیم.حرارت را ملایم می نمائیم. نصف قاشق نمک و یکی دو قاشق مایع را در ظرف اسپاگتی ریخته می گذاریم مغز اسپاگتی پخته و نرم شود،بعد آنرا در صافی ریخته کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم و می گذاریم آب آن کاملا کشیده شود.
ماهی آماده را وسط دیس گردی می کشیم و اسپاگتی را دور آن می ریزیم. می توانیم کمی کره آب کرده روی اسپاگتی بدهیم.

هیچ نظری موجود نیست: