صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ اسفند ۹, یکشنبه

سس موسلین

به سس هلندی بعد از آنکه آماده و سرد شد، 150 گرم خامه و کمی سرکه و نمک اضافه کرده آنها را خوب مخلوط می نمائیم . طبیعی است که این سس خوشمزه تر است.

۲ نظر:

مطبخ رویا گفت...

سلام دوست عزیزم ...پیشاپیش سال نو را تبریک عرض می کنم ..امیدوارم در کنار خانواده محترمتان سالی سرشار از شادمانی وخوشبختی داشته باشید ..برایتان بهترین آرزو ها را دارم ..[گل][گل][گل]

ashpazierangin گفت...

سلام
سعادت وسلامتي شما را در سال جديد از خداوند بزرگ خواهانم . سال نو را پيشا پيش به شما تبريك ميگويم[گل]