صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۸ اسفند ۵, چهارشنبه

رب نارنج

برای تهیه رب نارنج باید پوست نارنج را از وسط به صورت کمربند یک حلقه ببریم، بعد نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را به هر وسیله ای که ممکن است بگیریم و آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود ، بعد آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود به حدی که بتوان در بطری آن را نگهداری کرد.

۲ نظر:

مطبخ رویا گفت...

سلام دوست عزیز....من شما را لینک کردم

roya gharib گفت...

با سلام بر شما رزا خانم وبلاگ بسیار مفیدی دارید اگر مایل به تبادل لینک هستید لطفا به من هم خبر دهید.[گل][گل]