صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۸ اسفند ۶, پنجشنبه

سالاد سلوری

سلوری نوعی سبزی است ، شبیه کلم قمری با عطر و طعم کلم.


مواد لازم برای 6 نفر


1 . سلوری متوسط 2 عدد در حدود 300 تا 400 گرم


2 . هویج 400 گرم


3 . کشمش سبز 100 گرم


4 . مغز بادام پوست گرفته 100 گرم


5 . خامه 150 تا 200 گرم


6 . آبلیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری


7 . شکر 2 قاشق سوپخوری


8 . نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
برای گرفتن پوست بادام در صورت آماده نبودن،مقداری آب جوش روی بادام می ریزیم و بعد از چند دقیقه پوست آن به آرامی گرفته می شود.
سلوری و هویج را پوست کنده ،می شوئیم ، خشک کرده ، با چرخ مخصوص به شکل رشته های باریک خلال می نمائیم و یا با کارد ورقه نازک نموده ، به اندازه چوب کبریت ظریف خلال می کنیم.
خامه و شکر و آبلیمو و کمی نمک را مخلوط می کنیم . بادام و کشمش را داخل سلوری و هویج می ریزیم ، هم می زنیم . سس خامه را در سس خوری ریخته ،همراه سالاد سر میز می بریم و موقع مصرف سس را داخل سالاد ریخته و مخلوط می نمائیم.
به طور کلی در تمام سالادهای سبزی باید موقع صرف ، سس آن را مخلوط نمود تا سبزیجات آب نینداخته و طراوت و لطافتش را از دست ندهد.

هیچ نظری موجود نیست: