صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۹ مهر ۳, شنبه

کباب ماهی

کباب ماهی

کباب ماهی

مواد لازم برای 6 نفر
1 . ماهی - 1عدد در حدود 1.5 کیلوگرم (بهتر است از نوعی باشد که سطح پهن تری دارد ، مثل ماهی آزاد پرورشی)
2 . آبلیمو - 1 استکان
3 . روغن مایع یا روغن زیتون - 1 استکان
4 . پودر کاری - 1 قاشق سوپخوری
5 . نمک و فلفل بقدر کافی
برای تزئین
1 . پیازچه - 1 دسته
2 . حلقه لیموترش یا نارنج -1 عدد
3 . کمپوت آلبالو - 1 عدد (با یک حلقه کوچک گوجه فرنگی می توانیم با یک شیئی استوانه ای شکل ،گوشت گوجه فرنگی را قالب بزنیم.این برای زیبایی تزئین ماهی است)
طرز تهیه
شکم ماهی را با قیچی چاک می دهیم و محتویات داخل شکم را بیرون آورده ،تمیز می شوئیم. ماهی را با دستمال خشک کرده ،روغن زیتون و آبلیمو و نمک و کاری را مخلوط نموده،مقداری از این سس را با قلم مو داخل شکم ماهی می مالیم.
با کارد تیزی روی سطح ماهی را خطوط عمیقی به طور منظم می کشیم ، کمی از سس را لای این شکافها با قلم مو می مالیم.
سینی فر را چرب می کنیم.ماهی را در سینی قرار داده ، فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. سینی را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم ، 30 تا 45 دقیقه با حرارت فوق می گذاریم ماهی در فر بماند. بعد حرارت را 50 درجه کم می نمائیم و گاهی از سس روغن و آبلیمو روی آن می دهیم. 30 تا 40 دقیقه دیگر می گذاریم ماهی در فر بماند تا کاملا برشته شود و این ماهی چون پوست دارد،کمی طولانی تر وقت برای کباب شدن می برد.
ریشه پیازچه را می بریم، قسمت سفید آن را به اندازه دو بند انگشت خرد کرده ، مقداری از قسمت سبز و سفید را به صورت رشته های ظریف در می آوریم. حلقه لیمو ترش را به شکل چهار مثلث می بریم و دو مثلث را بالای ماهی به شکل پاپیون قرار می دهیم و دانه آلبالو را وسط این دو مثلث می گذاریم .چند ساقه پیازچه را زیر لیمو ترش می چینیم و بقیه پیازچه ها را روی ماهی میریزیم.

هیچ نظری موجود نیست: