صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۹ مهر ۱۴, چهارشنبه

مرغ با سس بشامل

مواد لازم
برای 4 نفر
1 . سینه مرغ بدون استخوان و یا فیله مرغ - 600 گرم
2 . فلفل دلمه - 2 تا 3 عدد(بهتر است سبز و قرمز باشد)
3 . کره - 50 گرم
4 . سس بشامل - 1 لیوان
5 . سیب زمینی درشت - 1.5 کیلوگرم
6 . نمک و فلفل - بقدر کافی
7 . روغن فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی
تهیه این غذا بسیار ساده است،ولی آماده دن سیب زمینی کمی دقت می خواهد. این نوع سیب زمینی خلال شده آماده برای فروش است، ولی تهیه آن در منزل لطف بیشتری دارد.


طرز تهيه
سیب زمینی را که در ذیل دستور تهیه آن خواهد آمد قبلا سرخ و آماده می نمائیم.
سینه مرغ را به اندازه یک انگشت کوچک خلال می کنیم. فلفل دلمه را ظریف خلال کرده، کره را در تابه که بهتر است چدنی باشد، آب می کنیم، فلفل و خلال سینه مرغ را در کره در حدی که خشک نشود،سرخ می نماییم. به اندازه کافی به آن نمک و فلفل می زنیم؛بعد آن را در دیس مناسبی کشیده، سس بشامل را روی آن می دهیم و با خلال سیب زمینی روی آن را می پوشانیم. ممکن است 500 گرم قارچ را خرد کرده با فلفل سرخ کنیم و داخل سینه مرغ بریزیم.
طرز تهیه سیب زمینی
سیب زمینی را پوست کنده می شوئیم با چرخ مخصوص به شکل رشته های نازک چرخ می نمائیم.(این چرخ از نوع چرخهای مخصوص خلال کردن سبزیجات است ،با دست ممکن نیست به این ظرافت سیب زمینی را خلال نمود).
سیب زمینی های چرخ شده را در ظرف آبی می ریزیم،یکی دو بار می شوئیم،بعد در آبکش می ریزیم،تا آب آن کاملا گرفته شود و روغن فراوان را در ظرف گودی داغ می نمائیم ، به حدی که دود نکند و سیب زمینی ها را به دفعات در روغن می ریزیم (نباید سیب زمینی ها را یکدفعه در روغن ریخت که روی هم انباشته شده و له شوند).گاهی با چنگال آن را زیر و رو می کنیم تا خشک و برشته شود، بعد آنرا از روغن خارج کرده ، در صافی می ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود،کمی نمک به آن می پاشیم.
طرز تهیه سس بشامل
یک عدد پیاز درشت را با رنده درشت،رنده می نماییم و با 50 گرم کره در حدی که کمی طلایی شود سرخ می کنیم. یک قاشق آرد گندم سفید را با پیاز،یک تفت می دهیم. حرارت را کاملا ملایم می نماییم. یک لیوان شیر را کم کم روی پیاز و آرد می ریزیم و هم می زنیم. دقت می کنیم مایه گلوله نشود. می گذاریم سس آهسته چند جوش بزند و کمی غلیظ شود. کمی به آن نمک می زنیم، سس را از روی آتش برمی داریم و 75 گرم خامه را با آن مخلوط کرده و بعد روی مرغ می ریزیم.

هیچ نظری موجود نیست: