صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۹ مهر ۱۷, شنبه

سوژا با جگر (چینی)

مواد لازم برای 4 نفر
1 . سوژا - 500 گرم
2 . جگر مرغ یا بره - 500 گرم
3 . قارچ - 500 گرم
4 . پیازچه - 250 گرم (1 دسته کوچک)
5 . سویا سس - 2 قاشق سوپخوری
6 . روغن مایع - 2 تا 3 قاشق مرباخوری
7 . نمک به قدر کافی
طرز تهیه
جگر را کمی بلند و باریک خرد می کنیم. قارچ را نیز خرد کرده ، می شوئیم و در صافی می ریزیم تا آب آن برود. ریشه پیازچه را می گیریم و قسمت سبز و سفید آن را به اندازه دو بند انگشت خرد می نمائیم ، آرد ذرت را در کمی آب سرد حل کرده با سویا سس مخلوط می کنیم.
روغن را در تابه مناسبی می ریزیم و در حرارت ملایم داغ می نمائیم . ابتدا جگر را یک تفت می دهیم ، بعد قارچ را ریخته هم می زنیم. سوژا و پیازچه را در تابه می ریزیم ، بعد آرد ذرت را به آن اضافه کرده ، به اندازه کافی نمک می ریزیم و هم می زنیم .می گذاریم تمام مواد با هم چند جوش بزند و سس آن کمی غلیظ شود . باید توجه داشت که غذاهای چینی نباید زیاد پخته شود،مخصوصا سبزی ها باید تردی و تازگی خود را از دست ندهند.

هیچ نظری موجود نیست: