یک نوع خوراک سبزی بدون گوشت رژیمی
مواد لازم
1 . پیاز متوسط - 2 عدد (100 گرم) 64 کالری
2 . به کوچک - 1 عدد (100 گرم) 61 کالری
3 . هویج متوسط - 2 عدد (100 گرم) 39 کالری
4 . آلوی خشک - 10 تا 12 عدد (50 گرم) 100 کالری
5 . گوجه فرنگی متوسط - 2 عدد (100 گرم) 22 کالری
6 . گرد لیمو عمانی و دارچین کمی
جمع کل کالری: 286 کالری
طرز تهیه
در صورت امکان بهتر است ، این نوع غذا در ظرف نسوز ، متناسب با مواد طبخ شود،که شکل آن بهم نخورد و با همان ظرف سر میز گذاشته شود.
هویج و پیاز را پوست کنده به شکل حلقه می بریم و به را به صورت 4 قاچ بریده ، قسمت تخم و سفتی وسط آن را می گیریم و مانند پره های پرتقال خرد می کنیم. آلوی خشک را شسته ، آماده می گذاریم.
در ظرف ، اول یک ردیف پیاز می ریزیم ، کمی از پیاز را نگاه می داریم .روی پیاز ، ابتدا هویج ، بعد به و سپس آلو می ریزیم و روی آلو را با بقیه پیاز می پوشانیم.
کمی گرد لیمو و دارچین روی آن می پاشیم و گوجه فرنگی ها را حلقه کرده ، در آخر کار روی سایر مواد می چینیم.
نصف استکان آب از کنار ظرف به داخل آن می ریزیم. در ظرف را می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جوش بیاید. بعد حرارت را ملایم تر می کنیم ، به حدی که از جوش نیفتد.
چون این خوراک کم آب است ، اگر آتش تند باشد قبل از اینکه بپزد آب آن تمام می شود و می سوزد. به طور کلی غذاهای بی گوشت باید با آب کمتری پخته شود که خوشمزه تر باشد و وقتی پخته شد اب نداشته باشد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر