صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۹ شهریور ۱۳, شنبه

بستنی طالبی یا گرمک

مواد لازم
1 . طالبی پوست کنده و تخمه گرفته - 1.5 کیلوگرم
2 . شکر - 100 تا 150 گرم (به نسبت شیرینی طالبی)
3 . آبلیمو - 3 تا 4 قاشق سوپخوری
4 . خامه برای تزئین - 200 گرم
5 . پودر قند - 4 قاشق سوپخوری(100 گرم)
طرز تهیه
طالبی یا گرمک را به شکل پوره له می کنیم .شکر و آبلیمو را با آن مخلوط نموده،خوب هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. بعد آن را در ظرف فلزی یا ظرف مخصوص تهیه بستنی می ریزیم و در فریزر یا جایخی قرار می دهیم،کمی که بسته شد،آن را هم می زنیم و 2 تا 3 بار این عمل را تکرار می کنیم که بستنی یخ نزند،بعد می گذاریم بستنی کاملا ببندد.
خامه را با پودر قند و نصف قاشق چایخوری وانیل هم می زنیم تا سفت شده ، فرم بگیرد. بعد آن را در قیف می ریزیم. بستنی را در ظرف های پایه دار ریخته ، روی آن را با خامه در قیف تزئین می کنیم.

هیچ نظری موجود نیست: