صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۹ خرداد ۱۴, جمعه

ژله آناناس

مواد لازم برای 8 نفر
1 . کمپوت آناناس - 8 حلقه
2 . ژله لیمویی یا ژله آناناس - 2 بسته
3 . کیک ساده بریده شده - 8 حلقه
4 . خامه - 100 گرم
5 . پودر قند - 3 قاشق سوپخوری
6 . وانیل - نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
2 بسته ژله را در دو پیمانه آبجوش حل می کنیم و دو پیمانه آب سرد داخل آن می ریزیم و بهم می زنیم ، ژله حل شده را در 8 کاسه کوچک (اندازه کاسه ها با حلقه های آناناس متناسب باشد) قسمت می کنیم و حلقه های آناناس را روی آن بطوری که کاملا روی ژله قرار بگیرد و ته نرود قرار می دهیم و ظرف ها را در یخچال می گذاریم تا ژله کاملا بسته شود.
خامه را با پودر قند و کمی وانیل مخلوط می کنیم و آنقدر می زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد، روی هر حلقه کیک را کمی خامه می مالیم و ته ظرفهای ژله را یک لحظه در آب گرم قرار می دهیم و ژله را از ظرف خارج می کنیم و روی حلقه کیک قرار می دهیم و در ظرف می چینیم و بقیه خامه را در قیف می ریزیم و روی ژله را تزئین می کنیم. ممکن است یک عدد کمپوت گیلاس و یا آلبالو نیز روی خامه قرار بدهیم.

هیچ نظری موجود نیست: