مواد لازم برای 6 نفر
1 . آبگوشت - 3 تا 4 لیوان
2 . آب گوجه فرنگی - 2 لیوان (یا رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق سوپخوری)
3 . کره - 50 گرم
4 . زرده تخم مرغ - 3 تا 4 عدد
5 . جعفری خرد کرده - 1 تا 2 قاشق سوپخوری
6 . نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه
آب گوجه فرنگی را با آب گوشت مخلوط میكنیم ( در صورت مصرف رب گوجه فرنگی آن را در یكی دو لیوان آب حل می كنیم ) و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و كمی غلیظ بشود زرده تخم مرغ را خوب می زنیم و با كره داخل سوپ خوری می ریزیم و سوپ را داغ داغ كم كم روی زرده و كره می ریزیم و برهم می زنیم و جعفری را روی آن می پاشیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر