صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۹ تیر ۱۶, چهارشنبه

کوکو با چند نوع سبزی

کوکو با چند نوع سبزی با طعم مطبوع و سرشار از ویتامین و مواد مفید
مواد لازم
1 . تخم مرغ - 3 تا 4 عدد (بسته به ریزی و دشتی آن)
2 . هویج رنده ده - یک لیوان
3 . سیب زمینی رنده شده - یک لیوان
4 . کرفس ریز خرد شده یا شلغم رنده شده - یک لیوان
5 . جعفری خرد شده - یک لیوان
6 . پیاز رنده شده - نصف لیوان
7. سیر کوبیده نرم در صورت تمایل - یک قاشق غذا خوری
8 . قسمت سفید تره فرنگی خرد شده - یک لیوان
9 . نان خشک کوبیده - نصف لیوان
10 . شکر - یک قاشق مرباخوری
11 . نمک و فلفل بقدر کافی
12 . روغن - در حدود نصف لیوان
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر و نمک و فلفل را مخلوط کرده هم می زنیم ، نان خشک کوبیده و تمام سبزیجات را در آن ریخته و کاملا مخلوط نموده
روغن را در تابه مناسبی می ریزیم و در حرارت ملایم داغ می نمائیم بحدی که دود نکند. از مایه مقداری به اندازه یک تخم مرغ برمی داریم و به آن فرم گرد و مرتبی به ضخامت تفریبا یک سانت می دهیم و در روغن می اندازیم ، در دقایق اول به آن دست نمی زنیم تا یک طرف آن سرخ و طلایی شود ، بعد آن را با کفگیرک بر می گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود و به همین ترتیب تمام کوکوها را سرخ کرده و در دیس مناسبی چیده اطراف آن را با حلقه گوجه فرنگی و لیمو ترش تزئین می نمائیم.
نکته قابل توجه :
اگر یکی از سبزیجات در دسترس نبود ، اشکالی ندارد ، ولی به همان نسبت به سبزیجات دیگر اضافه می کنیم.

هیچ نظری موجود نیست: